Mijnspeciaalbier.nl

De Hemel – Hopverdorie

 1,00

Availability: Out of Stock

Hopverdorie van de Nijmeegse brouwerij de Hemel is een Amerikaanse IPA.

*ENKEL TE BESTELLING IN EEN PAKKET VAN 6 STUKS*

Uitverkocht

Category:

Beschrijving

Hopverdorie speciaalbier in bierpakket

Hopverdorie van de Nijmeegse brouwerij de Hemel is een Amerikaanse IPA. Het Speciaalbier is een waar genot voor liefhebbers van hopbieren. Met zijn uitgesproken hopige smaakpatroon dat doet denken aan citrusvruchten, bloemen en kruiden, prikkelt dit speciaalbier je smaakpapillen en neemt het je mee op een heerlijke reis van aroma’s. Selecteer Hopverdorie speciaalbier in je bierpakket om dit heerlijke speciaalbier te ontdekken.

Foodpairing

Dankzij de krachtige hopsmaken gaat de Hopverdorie IPA uitstekend samen met verschillende gerechten. Probeer het bij een Mexicaanse maaltijd met burritos om de smaken te versterken en het pittige karakter van het bier te benadrukken. De fruitige en bloemige tonen zullen perfect samengaan met de gegrilde smaken van vleesgerechten. En als je van de intense smaken van Indiase curry houdt, zal de Hopverdorie IPA een geweldige partner zijn die je smaakbeleving naar een hoger niveau tilt.

Brouwerij de Hemel

Gelegen in het prachtige Nijmegen, is Brouwerij De Hemel een ware sensatie voor liefhebbers van ambachtelijk bier. Met een rijke geschiedenis en een toegewijde aanpak van het brouwproces, biedt deze brouwerij een hemelse ervaring voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het is een ambachtelijke brouwerij met een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn traditionele en speciale bieren. De brouwerij werd nieuw leven ingeblazen in 1981 door de meesterbrouwer, die zich richtte op het produceren van hoogwaardige bieren. Wat Brouwerij De Hemel echt uniek maakt, is het gebruik van een oude kloosterbrouwerij, die dateert uit de 17e eeuw. Deze historische brouwinstallatie is nog steeds operationeel en vormt het kloppende hart van de brouwerij. Hier worden de bieren met zorg en aandacht gebrouwen, volgens traditionele methoden en met natuurlijke ingrediënten.

Eigenschappen Hopverdorie speciaalbier in bierpakket

  • SMAAKPATROON: Hopig.
  • LEKKER BIJ: Burritos, gegrild vlees, Indian Curry.
  • BIERSOORT: IPA
  • PERCENTAGE: 7%

 

Voeg dit speciaalbier toe aan je eigen bierpakket. Vul het hele pakket met dit speciaalbier, of vul deze aan met andere speciaalbieren uit ons assortiment!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Hemel – Hopverdorie” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart close